Fiskeklubbens årlige (2018) tur til Fiskeringens hus i Knäred, efter laksene i Lagan.

Deltagere: Gunnar, Lars, Jesper, Christian, Jes, Steen og Stig

straks efter ankomsten blev grejet klargjort

Efter en utrolig varm og tør sommer, hvor der stort set ikke var ledt vand gennem kraftværket i Laholm, håbede deltagerne, at der ville falde tilstrækkelig meget regn til at laksene for alvor ville begynde at trække ind i Lagan.

Op til den 23. september var der kun registreret 279 fangster i Lagan, og selvom der på "Laksedagen" var fanget 41 laks, var det med en vis uro vi ankom til huset i Knäred.

Fiskeringens bestyrelse havde besluttet, at kølefaciliteternes volume skulle udvides, og derfor var den første opgave at installere et ekstra køleskab til nedkøling af drikkevarer.

Bemærk: det er en utændt cigaret, der hænger fra klubformandens læber.

Efter at have fyldt det nye køleskab og være installeret i husets sovegemakker, var det tid til en snak (og lidt løgnehistorier om tidligere ture og fangster) ved bredden af Lagan.

Hjemmefra var rollerne fordelt, og da "juniorerne" (< 60 år) havde annonceret, at de var oppe ved 4 - 5 tiden, havde de påtaget sig at lave morgenmaden hver dag - en opgave de løste til UG med + og slange. Aldrig tidligere har vi været fodret bedre (eller tidligere) af inden dagens fiskeri.

"Juniorafdelingen" laver morgenmad

At der ikke var udsigt til mere end 4 timer med vand gennem kraftværket i Laholm, og en max. vandgennemstrømning på 40 m3/sec, gjorde ikke forventningerne større. Alligevel lykkedes det Stig - på første fiskedag (mandag) - at få den første laks på krogen og med hjem.

Stig med turens første laks 2,9 kg. 68 cm.

Kun 10 minutter efter at have modtaget en MMS med ovenstående billede, var der bid igen.

Denne gang var det Steen, som fik turens anden laks på krogen 2,1 kg. 60 cm.

Jaah - hvis man bare holder den rigtigt syner den større

Med 2 laks i fryseren efter 1 dags fiskeri var forventningerne høje, men det blev kun til 1 mere. Det blev Lars, som tirsdag fik endnu en laks på krogen.

Lars stod for den største 5,8 kg. 92 cm

Selvom der var fokus på fiskeriet, var der også tid til aftenhygge både ude og inde