Fiskeringen og SportsDress Torskefestival 2019

Fiskeringens årlige arrangement i samarbejde med Sports Dress løb af stablen søndag den 6. januar.

Tilmeldingen var startet den 1. november (2018) kl. 08:00, og kl. 09:00 var alle pladser solgt.

Stig var stået tidligt op, og var taget til SportDress, hvor det lykkedes ham at skaffe 3 pladser til Jes, Steen og ham selv på det gode skib Fyrholm.

Inden afgang skulle grejet klargøres

Vejret var formidabelt - næsten ingen vind og -2 gr. ved afgang og ca. 4 gr. ved hjemkomst med vekslende skydække undervejs.

3 både (Jaws, Sværd og Fyrholm) var fyldt op, og kl. 08:00 stævnede vi ud fra Helsingør Statshavn (Jaws fra Nordhavnen) - fulde af forventning om at stortorsken ville bide.

Sværd set fra Fyrholm inden afgang

Sådan gik det dog ikke.

På Fyrholm valgte skipper at gå mod Hven, og først efter ca. 1 times sejlads fik vi første stop - ingen fisk.

Der er ingen tvivl om, at skipper søgte det bedste han havde lært - hele østsiden af hven blev afsøgt - men lige lidt hjalp det.

Der blev, med lange mellemrum, en fanget enkelt fisk - den største på 5,1 kg., men de fleste måtte gå tomhændet hjem, og den totale fangst på Fyrholm var 6 fisk.

Sidste stop før hjemsejlingen gav en enkelt torsk til Steen, som fik hug medens skipper ringede afslutning med klokken. En torsk på 3,1 kg blev hevet om bord - det viste sig, at denne var stor nok til at give et gavekort på 2 pladser på fisketur med Jaws i præmie.

Præmierne klargøres inden uddeling

Præmien for en torsk på 3,1 kg.

Totalt blev der dog fanget nok fisk (den største vist nok lige over 10 kg.) til at alle præmier blev uddelt - læs mere på Fiskeringens hjemmeside.